Het wordt ‘Halal’ betekent in het Arabisch; rein, toegestaan. Halal is een term waarmee wordt aangegeven dat iets is toegestaan voor moslims. Het vlees dat wij verkopen is halal geslacht, dat betekent dat de slachthuizen met wie wij zaken doen een bedrijfsproces in handhaving houden die erop gesteld is volledig halal te kunnen slachten c.q. verwerken. Deze slachthuizen c.q. vleesverwerkers zijn allen EG-erkend en staan onder toezicht van het Nvwa.

Gezien onze volume-verkoop proberen wij als verkoop-organisatie het hele proces van halal-inkoop in ’t oog te houden. Dat betekent dat wij contact houden met boeren, transporteurs, inkopers/handelaren en uiteindelijk het slachthuis zelf. Dit zijn voor ons als verkoop-organisatie uitermate zéér belangrijke stappen die wij dienen te nemen om volledig achter onze producten te staan. Dit bovengenoemde gecombineerd met een constante zorg voor proceskwaliteit, productkwaliteit en product hygiëne zorgen ervoor dat wij sinds 1987 de beste in ons vak zijn. En daar zijn we trots op!

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze halalproducten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Tevens bieden wij voor moslims een aantal diensten aan waarin wij gespecialiseerd zijn:

Geboorte baby

De geboorte van een baby is één van de mooiste geschenken. Daarbij moet we voor ogen houden dat 1 van de belangrijkste elementen is, dat er een dier geslacht dient te worden op naam van de baby. Het slachten van het dier dient op de 7e dag na geboorte plaats te vinden. Wilt u de geboorte van een Islamitisch kind vieren en een dier op naam laten slachten? Neem contact met ons, wij regelen dit voor u!

Offerfeest

Tijdens het jaarlijks terugkerende Islamitisch offerfeest verzorgen wij voor onze klanten het offerdier. Wij doen dit al sinds 1987. Om de kwaliteit en garantie van leveringen te waarborgen, kopen wij altijd select in. Wij kopen altijd de allerbeste dieren ruim van tevoren in, zodat wij de dieren op diervriendelijke wijze goed kunnen laten voeden. Zo garanderen wij altijd topkwaliteit tegen de beste prijs. Meer informatie hierover treft u 4 weken vóór het offerfeest.