Barbecue Vlees

Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Elke dag vers.

Bij Slagerij Islam Centrum vindt u een uitgebreid assortiment barbecue vlees. Of u nu een klein bedrijfsfeestje wil bouwen, een bbq organiseert voor een school met 1000 scholieren, of een jaarmarkt plant met grote wijkbarbecue, met onze barbecuepakketten is alles mogelijk. Het unieke aan onze met zorg samengestelde barbecuepakketten is de diversiteit, exclusiviteit en kwaliteit.

Een greep uit onze BBQ vlees producten

Lamskoteletten

17,99

€ 17,99 p.kg
.

Rib-Eye steak

15,99

€ 15,99 p.kg
.

Kalfs satévlees

13,99

€ 13.99 p.kg
2 kg voor € 25

Geitenhaas

22,00

€ 22 p.kg

Gemarineerde kalfsspare ribs

10,99

€ 10,99 per kilo

Gemarineerde kipsaté

9,99

€ 9,99 per kilo
.

Gemarineerde lamskoteletten

17,99

€ 17,99 per kilo

Hotwings

5,99

€ 5,99 per kilo
.

Kalfsworstjes (merquez)

9,50

€ 9,50 per kilo
.

Kip borrelpootjes (kipkluifjes)

4,99

€ 4,99 p.kg
2 kilo voor maar € 9.50

Lamsworstjes (merquez)

9,50

€ 9,50 per kilo
.

Runderburgers (5 stuks)

5,99

€ 5,99 per pakje

Steeds een geslaagde barbecue met het beste vlees

De BBQ Helden zijn het erover eens dat er massa’s goede toestellen zijn. Heb je dus je zinnen gezet op een bolronde Weber, een chique Napoleon of een compacte Green Egg, dan hoeft niets je tegen de houden om deze koop te doen. Maar zelfs als je slechts enkele euro’s wil neertellen voor een goedkope Hibachi is het geen probleem. Je toestel dient stabiel te zijn, veilig in gebruik en met een praktische handleiding zodat je weet hoe je het optimaal kan gebruiken.

 

Hoe zit dat dan met de bewering van de diverse fabrikanten dat je enkel met een barbecue of grill van hun merk het lekkerste eten maakt? Wat is het geheim van de perfecte bbq?

 

De elementen voor het beste barbecue-resultaat

 

Een degelijk toestel is definitief een vereiste om je barbecue te doen slagen. Ook de keuze van de brandstof is belangrijk. Houtskool, briketten, pellets, gas en vele andere hebben allemaal een verschillende invloed op de bereidingstijd en temperatuur. Goed vooruit plannen wat je wanneer op de bbq-rooster gaat leggen, helpt je om de juiste brandstof en het correcte aanmaakmateriaal te gebruiken. Heb je dat goede eten te lang op de grill gelegd? Is het aan de buitenkant verkoold maar binnenin nog rauw, dan moet je het jammer genoeg wegwerpen.

 

Zo zijn we aanbeland bij het belangijkste element voor een geslaagde bbq: de ingrediënten. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het op de barbecue leggen: kip op een bierblikje, vis, vleesvervangers, groentespiesjes, fruit of zelfs gebak. Voor de meeste mensen gaat er echter niets boven een sappig stuk vlees.

 

Rund, Geit, Lam, de hoogste kwaliteit voor je bbq, en allemaal even heerlijk

 

Bij Slagerij Islam Centrum in Rotterdam Zuid vind je een uitgebreid aanbod aan barbecue vlees. Reeds meer dan 30 jaar kunnen zowel groothandelaars als particuliere klanten bij ons terecht voor uitstekende kwaliteit. Ons bbq vlees komt van betrouwbare producenten die hun vee goed behandelen. Geen gedoe met hormonen of GGO’s, en vanzelfsprekend zijn al onze producten halal. Er gaat ook niets verloren; van kop tot staart wordt alles verwerkt.

 

Wip gerust bij ons binnen in de winkel te Rotterdam. Aan onze 25 m lange toog waar al dat lekkers wordt tentoongespreid, word je steeds met de glimlach bediend. Onze deuren staan elke werkdag open, evenals zaterdag. Natuurlijk kan je ook even vlot een bbq pakket bestellen. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Nog enkele belangrijke tips

 

Misschien wil je zelf een bbq pakket samenstellen, maar weet je niet precies hoeveel vlees per persoon nodig is. 300 tot 350 gram vlees is meestal ruim voldoende. Schrik niet van die hoeveelheid. Omdat het zo lekker is, en omdat je er ruim de tijd voor kan nemen, eet je automatisch wat meer.

 

Ook voor barbecue saus kan je bij ons terecht. Dat is zoveel handiger dan zelf een half dozijn glazen of spuitflacons te kopen of uren lang in de keuken te staan om pakjes en potjes te mengen. Je tijd in de keuken besteed je beter aan het klaarmaken van de bijgerechten.

 

Eindelijk zon!

 

Doen de eerste zonnestralen van de lente je al dromen van een super-lekkere barbecue? De geur van knisterend hout bestrooid met een handvol vuurkruiden kan zo heerlijk zijn. Wat een genot om eventjes de weldoende warmte te voelen van de felgekleurde vlammen op je handen en gezicht.

 

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Door onze jarenlange ervaring weten we niet alleen alles over vlees van de allerbeste kwaliteit, maar ook over hoe je het klaar maakt op de barbecue voor het beste resultaat. Bij Slagerij Islam Centrum we staan graag voor je klaar.

BBQ Pakketten

Bij ons vindt u geen standaard of kant-en-klaar barbecue pakketten. Alles wordt op maat samengesteld aan de hand van uw wensen.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Geen standaard kant-en-klaar pakketten
  • Alles is naturel of gemarineerd/gekruid te verkrijgen
  • Uitgebreid assortiment
  • Alles wordt vers, vacuüm of diepvries aangeboden
  • Advies over de samenstelling

Tot ziens in Rotterdam!