’t lekkerste vlees voor uw viervoeter online!

 

In de Westerse wereld voeren de meeste mensen brokjes en blikvoeding aan hun hond. Dat is ook logisch want ons is geleerd dat brokken alles bevatten wat de hond nodig heeft. En, het is gemakkelijk om brokjes aan de hond te geven. De meeste honden blijven gezond en worden oud op brokken.

Maar er zijn helaas ook honden die het niet zo goed doen op brokken. Er zijn honden die darm- of maagproblemen hebben en er zijn honden die bijvoorbeeld huidproblemen hebben Soms hebben deze klachten te maken met de voeding die de hond krijgt en kunnen deze klachten goed opgelost worden door de hond een rauwe en verse vleesvoeding te geven. Deze methode van voeren wordt ook wel BARF genoemd, wat staat voor Bones and Raw Food of Biologically Appropriate Raw Food.

Slagerij Islam Centrum B.V. is sinds 2005 actief in de wereld van ‘barf’. Sinds 2005 bieden wij zéér mooie en betaalbare producten aan tegen de scherpste prijs. Bij ons staan kwalteit altijd voorop! Om de enorme vraag te kunnen verwerken hebben wij het barf-deel afgesplitst en verloopt het gehele bestel- en aankoopproces van particuliere consumenten via barfvlees.nl. De levering aan groothandel en petfoodverwerkende industrie verloopt nog steeds via Slagerij Islam Centrum B.V.

Deze website is in het leven geroepen om een zo volledig mogelijk assortiment te kunnen leveren tegen de scherpste prijzen voor de consumentenmarkt. Zo wordt zoveel mogelijk in consumentenverpakkingen aangeboden zodat het proces van aankoop tot het voeren van uw viervoeter versoepelt en verkort wordt.

Laat u zich inspireren en beleef de wereld van barfvlees vandaag nog!!

 

Bezoek de website van Barf Vlees